Prin web site-ul nostru veti gasi Oferte variate pentru Parchet Masiv de calitate superioara. De asemenea, detinem o gama variata de Parchet Triplustratificat, Dublustratificat, Parchet pentru exterior, Parchet pentru Baie, Parchet Masiv Lacuit si alte materiale precum Rasina Epoxidica, Sapa autonivelanta, Nisip quartos, Adeziv Poliuretanic sau Adeziv Silanic dar si alte elemente ce tin de intretinerea parchetului cum ar fi Spray Mop,Cleaning Kit,Wood Floor Cleaner, laveta praf pentru parchet si asa mai departe. Va invitam sa explorati prin meniurile site-ului nostru iar pentru o discutie mai ampla cu un specialist si o vizionare live a produselor de parchet masiv pe care le comercializam va invitam la sediul nostru unde va punem la dispozitie prin showroom-ul nostru oferte speciale de care veti fi multumit.

          Showroom: Strada Ostasilor nr.27A Sect.1 Bucuresti; Tel/Fax (004) 021.314 22 09; E-Mail : office@naturalhomeparchet.ro

Ce trebuie sa aveti in vedere este in mod evident este calitatea impecabila a tot ceea ce doriti sa cumparati, recunoasterea pe piata a producatorului etc. In special atunci cand decideti sa achizitionati parchet din lemn masiv este foarte important sa va interesati asupra faptului ca ati putea obtine consultanta pentru montaj si chiar echipe profesioniste pentru executarea montarii parchetului. Firma noastra garanteaza prin experienta dobandita de-a lungul anilor, captata prin abordarea proiectelor dificile, a diferitelor montaje artistice, a realizarii de medalioane si borduri, a crearii propriei tehnologii pentru montajul parchetului in bai si nu numai, ne recomanda ca fiind o societate cu potential, ocupand un loc binemeritat in elita montatorilor de parchet din lemn masiv a Romaniei.

Alege un Parchet Masiv de Calitate Superioara si achizitioneaza-l de la profesionisti! Suna acum la 021.314 22 09 / 0766.409.961 Sau Viziteaza Showroom-ul nostru pentru produse din lemn masiv din Strada Ostasilor, Bucuresti.

Va asteptam,

Echipa NaturalHomeParchet.ro

Page 1 of 41234