Despre noi

Compania noastra , avand ca domeniu principal de activitate, comertul cu pardoseli din lemn nobil, materiale aferente punerii in opera a acestora, ofera servicii complete pentru montajul si finisajul pardoselilor din lemn.

Experienta noastra capatata de-a lungul anilor, dobandita prin abordarea proiectelor dificile, a diferitelor montaje artistice, a realizarii de medalioane si borduri, a crearii unei tehnologii proprii pentru montajul parchetului in bai, ne recomanda ca fiind o societate cu potential, ocupand un loc binemeritat in elita montatorilor de parchet din Romania.

Echipa noastra este formata numai din profesionisti ai lemnului, capabili sa abordeze orice lucrare de parchet cu seriozitate, profesionalism, atentie la detaliu si nu in ultimul rand bun simt.

Experienta germana se regaseste in totalitate in ceea ce facem:

  • materialele destinate pregatirii de suport,montajului si finisarii parchetului
  • utilajele de slefuit de ultima generatie
  • tehnologia folosita

Toate aceste elemente ne ajuta sa crestem coeziunea echipei noastre, aceasta fiind puternica, serioasa si capabila oricand sa satisfaca cei mai pretentiosi clienti. Astfel, veti gasi in noi PARTENERUL DE NADEJDE de care aveti nevoie.